Voi Tampere

Tampere Laukontori

Kävikin onnekkaasti ja pääsin kotiin, Tampereelle, jo puoliltapäivän. Valtavasti ihmisiä, aurinkoa ja terasseja. Ihania pikkupuoteja lankakaupoista lähtien. Laukontorilla tietysti myös torikahviloita ja ravintolalaivoja.

Kaikki suomalaiset kaupungit ovat yleensä kesäisin kauneimmillaan. Niin myös Tampere. Keskusta-asujana nuo terassit ovat erityisen kutsuvia töiden jälkeen. Tuntuu hulluudelta kokkailla sisällä, kun ihan lähellä olisi ihastuttavia ravintoloita erilaisten herkkujen kera. Ja ihmisvilinää. Korjaan, iloista ihmisvilinää.

Tulipa siinä sitten tutustuttua ensimmäistä kertaa Hookkiin, joka on yksi tamperelaisten eniten hehkuttamista ravintoloista. Nopea arvio: ihan jees.

Hyviä terasseja Tampereelta kyllä löytyy, mutta osaatteko vinkata hyviä terasseja, joista saisi myös hyvää ruokaa? Nälkäisenä pää lyö aina ihan tyhjää.

Tampere Suvi-laiva Silverline HopealinjaTampere Laukontori
Tampere Laukontori

Previous

Voi Pohjanmaa

Next

Ikuisuus

2 Comments

  1. Voi Tampere! Siellä tulee käytyä ihan liian harvoin! Ja silloin kun käydään, niin minulle tulee aina olo kuin oltaisiin ulkomailla! Kiva blogi sinulla, taidan jäädä seuraajaksi.

    • Selina

      Voi kiitos! :) Itse asunut Tampereella jo 7 vuotta, mutta aina vain täältä löytyy uusia paikkoja, joihin ihastua.

Vastaa

Kuvat minun kuvaamia, ellei toisin mainita. & Teemasta kiitos Anders Norén