Varma syksyn merkki – Habitare 2016 (+arvonta!)

habitare_2016_arvonta_6
habitare_2016_arvonta_4 habitare_2016_arvonta_3 habitare_2016_arvonta_2

Habitare tulee jälleen! Omalla kohdalla se on aina varmin syksyn merkki. Ilmojen viilentyessä sisustusintokin kasvaa, kun sisätilat houkuttelevat enemmän.

Habitareen liittyy paljon muistoja.  Joskus on mukava kierrellä yksin ja jutella eri yritysten edustajien kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin ja tuotteisiin. Toisaalta myös on ihana pitää kaverin tai kavereiden kanssa yhteinen messupäivä keskustellen kiivaasti sisustuksesta ja analysoida messuja kaiken kaikkiaan. Sitten rättiväsyneenä suunnataan kotiin pää pyörällä kaikesta. Tämä vuosi tuskin tulee olemaan poikkeus.

Olikin aika mukava yllätys, kun sain kuulla, että pääsen nyt arpomaan Habitare-lipput (2kpl) yhdelle onnekkaalle! :) Voit osallistua kommentoimalla alle, miten syksy vaikuttaa kotisi sisustamiseen. Muistathan jättää toimivan sähköpostiosoitteen, jotta voiton osuessa kohdalle tavoitan sinut. Osallistumisaikaa on 30.8.2016 kello 23.00 asti. Voittaja ilmoitetaan blogin Facebook-sivulla sekä voittajalle henkilökohtaisesti.

Muistatteko muuten viime vuodelta nuo sateenvarjot? Ainakin oma Instagram-feed täyttyi niistä ihanista kuvista. Saa nähdä, mikä on kuvatuin asia tällä kertaa.

Selina Kustula

habitare_2016_arvonta_1

//kuvat Messukeskus

Previous

Iloa

Next

Habitaren suosikit

16 Comments

 1. Emmi

  Olipa hauska törmätä tutun blogiin! Habitare on mullakin rakkaus ja syksysisustus kovin samoista syistä kun sulla. Kohta voi laittaa kynttilöitä ja kivoja pikkuvaloja sisälle ja ulos. Kivaa syksyä Selina:)

 2. manna

  Vaihdan verhot ja päiväpeiton, jos olisi varaa vaihtaisin koko sisustuksen:)

 3. Anne

  Kynttilät lisääntyy.

 4. Sofia

  Erilaiset valot löytävät pikku hiljaa paikkansa,tunnelmointi alkaa

 5. Arja

  Värit tummuvat sisustuksessa! Mukana arvonnassa!

 6. Jutska

  Tulee siivous ja sisustus vimma!:)
  Mukana!!!

 7. Syksyllä kaivetaan kynttilälyhdyt esiin ja tuodaan pihlajan oksia maljakkoon.
  Mukana arvonnassa!

 8. Siinatar

  Kynttilät ainakin lisääntyy =). Mukaan kivaan arvontaan!

 9. Anemone

  Syksyllä olohuoneen sisustuksessa näkyy enemmän murrettuja, lämpimiä värejä ja kirkkaat tyynyt saa mennä varastoon. Kynttilöitä palaa joka ilta ja villaviltit otetaan käyttöön. Kotona vietetään enemmän aikaa ja keittiössä tiskivuorikin saa kasaantua. Viltin alla löhöily, vaahtokylvystä nauttiminen, kynttilät, ihanat värit ulkona ja moni muu asia tekee syksystä parhaan vuodenajan! :)

 10. Katri K.

  Uudet valaisimet kiehtovat ja kynttilät syttyvät. :)

 11. Eeri

  Syksyllä sohvalla vaihtuu tyynyt, usein huonekalut vaihtaa paikkoja ja kynttilät palavat iltaisin :) kiitos arvonnasta! Nuo sateenvarjot olivat viime vuonna ihanat, toivottavasti tänä vuonna jotain yhtä vaikuttavaa!

 12. -----almis-----

  Kynttilöiden tunnelmaa ihastellaan kesää enemmän sekä jotain pientä säätöä vähintään lisäksi 😊

 13. Jenna O

  Lisään kotiini voimakkaita värejä. Pidän huonekaluissa pelkistetystä muodosta ja värimaailmasta, tekstiileillä saa aikamoisen muutoksen aikaan. Kesän raikkaus ja keveys katoaa ja tänä syksynä tulee tilalle 70 -luku sametteineen ja syvine väreineen.

 14. Mai

  Kynttilät on ehdoton juttu! Olen myös tykänny tehdä ruskalehdistä vaikkapa lasin alustoja tai muita juttuja!:)

 15. Susanna

  Ajattelin ainakin ostaa uuden lämminsävyisen päiväpeiton. Syksyn värit näkyvät meillä tietysti myös muissa tekstiileissä ja koriste-esineissä.

 16. Tanja Lintunen

  Syksy näkyy sisustuksessa syksyn ruskan väreissä. Inspiraatiota makuuhuoneen sisustukseen lähtisin Habitaresta etsimään :) tanja.lintunen@hotmail.fi

Vastaa

Kuvat minun kuvaamia, ellei toisin mainita. & Teemasta kiitos Anders Norén