arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bubble bubbles enlarge facebook heart home instagram linkedin loop2 menu twitter youtube Päivän pelottavin ajatus | Leijonaa mä metsästän
Valikko

Päivän pelottavin ajatus

Oletteko lukeneet artikkelin tai nähneet videon, jossa puolalainen EU-parlamentaarikko kertoo mielipiteensä naisista? Voit lukea MTV3:n uutisen täältä ja Independentin uutisen täältä. Artikkeliin liittyy myös video, josta voi omin silmin todistaa tätä järjen jättiläisen avautumista.

Janusz Korwin-Mikke toteaa videolla naisista:
”He ovat heikompia, pienempiä ja vähemmän älykkäitä. Heidän täytyy tienata vähemmän. Se on selvä.”

Perusteluiksi herra tarjoaa aukottoman logiikan:
”Tiedättekö millä sijalla oli paras nainen teoreettisen fysiikan olympialaisissa Puolassa? Voin kertoa, paras nainen oli 800. sijalla. Tiedättekö montako naista on sadan parhaan shakinpelaajan joukossa? Ei yhtään.”

Jumalauta. Kommenteista on kuulemma aloitettu tutkinta, mutta se ei tässä ole pointti. Kaikkien kärjistyneiden möläytysten ja paljon puhutun vihapuheen keskellä on helppo jatkaa eteenpäin ajatellen, että tässä on taas yksi kylähullu liikkeellä.

Nyt on kuitenkin kyseessä EU-parlamentaarikko. Tuolla miehellä hulluine ajatuksineen on huomattavasti enemmän vaikutusvaltaa kuin esimerkiksi minulla. Eikä varmasti ole ajatuksineen yksin – ei edes vuonna 2017.

Tämän maailman tuskan, tai oikeastaan voisin nyt puhua raivosta, keskellä mietin kaikkia niitä, jotka voisivat ohjata tätä maailmaa parempaan suuntaan, mutta vaikenevat.

Pyydänkin siis, älkää jättäkö päätöksentekoa ja vaikuttamista vain tuollaisten vanhojen hölmöjen miesten käsiin. Ottakaa kantaa, väittäkää vastaan, pitäkää meteliä, tehkää.

Janusz-Korwin-Mikke-puolalainen-mep-eu-parlamentti

Selina Kustula

 

Lue myös

Edellinen ja seuraava